Administrator
Witam
To jest wolny temat o lidze angielskiej. Możecie pisać o naszej forumowej lidze
Zapraszam do dyskusji
Administrator
Jeśli do piątku do godziny 23:59 nie będzie wszystkich zespołów to prawdopodobnie zaczniemy w składzie jaki będzie. Jednak mam nadzieję, że wszystkie 20 drużyn będą zajęte:)
Nowy użytkownik
ja wziąłem Everton i tak łatwo sie nie poddam
Administrator
No to zaczynamy jutro ligę. W temacie "tabela i terminarz" jest podana strona na której zobaczycie kto z kim gra. A bezpośrednio temacie jest podany terminarz kiedy gramy daną kolejkę. Następnie w wynikach piszcie wyniki meczów oraz strzelców bramek. Tabela będzie uzupełniana codziennie właśnie na tamtej stronie. A ranking strzelców będzie na forum.
Pozdrawia i życzę miłej gry:)
Nowy użytkownik
Ja gram QPR i myślę, że dam radę
Nowy użytkownik
Przecież w lidze angielskiej nigdy nic nie wiadomo:P
Administrator
Dokładnie. Wszystko jest możliwe.
Początkiem grudnia (po zakończeniu 1 połowy ligi) będzie 2 tygodniowa przerwa. Zorganizuję wtedy mistrzostwa świata. W zależności od liczby graczy będziemy zaczynać od grupy albo od razu od drabinki . Jeśli będzie 16 graczy to drabinka. Jeśli 20 lub więcej to wtedy zrobi się grupy. Więc jeśli chcecie grać i macie znajomych którzy również by zagrali to dajcie im znać, a w połowie listopada będzie więcej informacji na forum.
Pozdrawiam
Witam!
Niestety z powodu braku czasu przez natłok pracy w ciągu najbliższych dwóch tygodni jestem zmuszony zrezygnować z rozgrywek. Nie chciałbym nikomu utrudniać gry a w przeciągu najbliższych 2-3 tygodni o wolny czas będzie niesamowicie trudno.
Nie chcę ale muszę zrezygnować bo to bez sensu takie ciągłe przekładanie meczy z mojej strony.
Przepraszam za problem. Pozdro dla wszystkich!
Majsun
Administrator
No wielka szkoda. Ale z pracą nie wygrasz:) Trzymaj się, pozdrawiam
Nowy użytkownik
Witam, mam zepsuty komputer. Piszę z laptopa, jak najszybciej podołam, aby go naprawić. Planowane mecze postaram się rozegrać w innym terminie.
Pozdrawiam, LegionistaRadom (QPR)